JÄVLA FÖRSÄKRINGSKASSAN ( UPDATE )

Tog äntligen tummen ur röven och skulle ringa till dom och krångla om mina försäkringar. Ringer och får trycka på en massa olika nummer för att komma till olika menyer, sen när jag tryckt in mitt personnummer så säger dom att kundtjänst är överbelastat. Men så jävla bra försäkringskassan, stor eloge för er. Eller kanske inte!

Ska göra ett nytt försök nu. Fan hatar och sitta i telefon kö. Bajs Bajs…

Ringde alltså de speciella nummret när man befinner sej i Schweiz. När jag ringer så frågar dom mej 1000 olika saker utom om de som har me Schweiz att göra… om bostadsbidrag m.m – ofta man har bostadsbidrag om man bor i Schweiz. Jag hatar försökringskassan


UPDATE:
Fick sitta i jävla telefon kö i ca 25 min och sen fick jag ändå inte reda på nåt. Kärringjävlen jag prata me visste inget om nåt, hur fan ska jag då veta ? Är jue hennes jävla jobb….

De tar tydligen 2-3 mån att bli inskriven igen i Sverige. Men under dom 3 mån så har jag inga rättigheter i Sverige även fast jag är Svensk medborgare. Så jag sa va fan ska jag bo då rå ?? På gatan eller?  Då sa hon men du får söka jobb innan du åker hem då,  jomen visst om jag skulle få sparken och bli hemskickad då ? Då sa hon att min familj kunde hjälpa mej. Vem fan är hon att säga de lixom. Hon vet väl fan inte om jag har en familj eller inte ??

Jag hatar den jävla Försäkringskassan mer och mer. Dom vet jue för fan aldrig något om någonting. Och det värsta är att dom efterblivna idioterna får pengar för att göra inget!

Kommentera