EN FREDAG MED MASSA ÖL

Först så kom Alex sen efter de kom Emma. Skulle jue va barnvakt men behövde inte de. Men Markus ”glömde” komma ner och säga de till mej, så gick upp runt kl. 22 och frågade när han skulle iväg. Men då skulle han inte iväg rätt som de va. Bra om dom kanske säger till tidigare nästa gång!

Så då öppnade vi en massa öl och började fixa oss iordning. Emmas mobil ringde, va hennes boss. Dom ville träffa oss på Langstrasse. Så var bara att stressa till tåget till Zürich. Var hur jävla mycket folk som helst på Langstrasse. Alla firade FC Zürich ( fotboll ) vinst. Minglade runt och drack ännu mera öl. Hängde lite med Emmas boss på Rudis. Bossen va full som en kastrull, fast de va vi med ;) Emma har skillz hon ^^ Alla fick öl i plastglas utom Emma för hon fick i ett riktigt glas av glas.

Gick sen till Prinsessbaren. Haha, de är kul när folk slickar ens arschel. Han, arabvakten som va så dryg är min nya vän ^^ Kom och hälsade och frågade hur de va me mej. Jaja, han är säkert snäll. Biffig iallafall ;) Hade de trevligt med Emma och Alex tills jävla gubbjävlar ska betee sej som idioter. Alex blev sur på mej för att jag blev sur på gubben, eller jag flippa lite på gubben ;) Men de va lugnt sen. Åkte hem till mej redan kl. 6. Däckade alla tre i min säng. Kul kväll för övrigt :D
 

Kommentera