VÄLKOMMEN TILL ZOO NEUHAUS.. TYP IALLAFALL !

Började jobba kl. 08.40. Men hade bara Tom hemma. Började min Måndags städning lite smått. Men Tom somnade redan kl. 9 så då gick jag ner och la mej hos Alex =)

Men så hörde vi nåt skumt ljud. Lät som nån gick i mitt rum, men ingen var hemma. Läskigt! Men så hörde vi att ljudet kom utifrån. Då visade de sej att en liten stackars mus hade ramlat ner vid mitt fönster och inte kom därifrån igen. Den höll på att gräva en tunnel, men den kom jue inte ut då heller :S Så vi byggde en bro åt den upp till ett hål där den troligtsvis kom ifrån. Tror den försvunnit nu iallafall. Hoppas de, för den dör jue annars… Söt var den iallafall :D Fast Alex så först att han trodde de va en stor råtta. Då blev jag rädd ;P

Efter de så åkte Alex hem och Tom vaknade. Städade mera då. När Uli och Franz kom hem så käkade vi lunch och jag städade klart. Storstädade mitt rum oxo. Så nu finns de inte ett dammkorn ;) Städade ute vid trappen oxo där jag röker. Tog bort alla gamla blöta löv. Fi fan, hittade en jävla äcklig ödla där, precis där jag hade stått barfota nåra timmar tidigare. Äckligt ! Och hur många spindlar, maskar och gråsuggor som helst. Hata kryp lixom… Men nu är de iallafall rent och inga djur.

Nu kommer Uli snart hem med barnen, så lämnar hon dom med mej. Så ska jag natta dom och så. Hon ska på fortutbildning med sitt jobb. När barnen sover ska jag försöka fixa allt jävla krångel med laptopen! Tänk om jag hade haft en Windows skiva, då hade jag jue bara behövt installera om från början. Sen ska jag nog oxo ändra bilden på min header och lägga in ny reklam. Får se hur mycket jag orkar, för jag är fett trött idag med…

 

Kommentera