BAKIS – BAKIS – BAKIS

Vaknade nån gång runt 11 tiden. Mer bakis än bakis. Fi fan, mitt jävla huvud sprängdes typ. Men, men…man får som man förtjänar! Packade ihop tältet och drog hem till Dani lite. Softade på hans balkong lite. Sen åkte vi tibax till hyddan där vi hade festat. Så kom släkten. Käkade lite mera god potatissallad och lite kakor.

Åkte sen hem med Rudi och Emma tibax till Zürich nån gång på em. Äntligen hade bakis känslan gett sej. Hemma i Zürich så käkade vi lite och hängde lite.

Möte upp Alex på vägen hem. Myste och prata en massa med han. Sista natten jag sover brevid han på minst 3 veckor =( Inte kul! Har jue lixom sovit själv kanske 5 gånger på över 1 månad. Kommer kännas asskumt att sova själv nu då. Han ska jue åka till Italien. Men de är nu jag kommer få reda på mina känslor för han iallafall. Man vet jue oftast inte vad man har förens man förlorar de. Om vi är kära i varandra eller inte ?? Jobbigt kommer det iallafall bli =( Men, men… Så är det !

 


Ett svar på “BAKIS – BAKIS – BAKIS“

  1. jag kanske är lite trög men jag fatta aldrig vem dani va? haha är det emmas värdfamiljs vän eller vadå? :P såg ut som ni hade bra kul iallafall :D

Kommentera