EN JÄVLIGT BRA SAK MED ATT FLYTTA HEM TILL SVERIGE IGEN ÄR IALLAFALL… ( UPDATE )

Att jag ÄNTLIGEN inom snarast framtid får bo själv i en egen lägenhet :D Fi fan va kul de ska bli. Har jue bott med mina chefers familjer i 3 år snart. Ibland undrar jag fan hur jag stått ut ? Hej Sverige, Hej min frihet :D

Men de roligaste att bo själv igen är att inreda en alldeles ny lägenhet. I löve it :D Komma på nya inredingar. Kommer bli xtra kul den här gången oxo. Då jag knappt minns vad jag har för inredningsaker ute hos min mormor, hon har vart så snäll och förvara mina saker ute hos henne på landet. Ohh de ska bli så jävla kul :D Nästan värt att flytta hem igen enbart för de ;)

Men tror inte de finns så många lediga lägenheter i Katrineholm just nu. Dom billigaste är iallafall precis en sån som jag hade innan jag flytta hit. En tvåa på Hemgårn. I samma trapp och allt men andra våningen. Men jag vill bo högst upp isåfall. Dom lägenheterna är mysigast. Men känns lite surt att flytta till precis likadan och precis samma ställe som innan. Pappa bor rakt över gården oxo då, men kanske ganska soft. Inga cigg eller mat, gå över till pappsen ;) Ehh, får se hur de blir. Men ska ha en tvåa iallafall. En etta klarar jag inte av att bo i. Alldeles för litet.


UPDATE:

Fast en stor etta skulle va helt okej oxo. Bara så jag får rum med min dubbelsäng och en hörnsoffa och min hylla så är de lugnt. Då kan man jue dela av sängdelen så de blir som en sovalkolv. Fan de kan bli najs oxo. Och billigare…

Ett svar på “EN JÄVLIGT BRA SAK MED ATT FLYTTA HEM TILL SVERIGE IGEN ÄR IALLAFALL… ( UPDATE )“

  1. Ja klart är det skönt att ha egen lägenhet, sitt eget utrymme osv. ja visst är det kul att inreda exakt som man önskar :) Du får ha en mysig kväll.

Kommentera