KORT UPDATE

Händer inte så mycket just nu faktiskt…

Igår jobbade lite på dan och städade halva huset. Har fått dela upp de på 2 dar nu. Så najs! Sen resten av dan så fixade jag bara me en massa bilder på Facebook.

Samma sak idag. Jobba lite och städa klart resten. Ladda upp en jävla massa nya bilder på Facebook.

Ikväll träffade jag Emma. Fikade lite och fotade mera krukor. Träffa Sunny och Blaubär en snabbis. Såg Carlos oxo. Fan han är jue sååå snygg ;)

Skickade sms till Alex oxo och sa att de kanske är bättre att jag inte smsar varje dag så han inte tröttnar på mej = tycker jag är efterhängsen. Fick då till svar: its better if u do it. maby i get boring if u dont. how knows ? =)

Jepp de var väl allt jag hade på mitt hjärta. Ohh börjar bli asförkyld igen :S Så jävla irreterande. Värsta hostan och nyser hela tiden. Kanske schweingrippe ? :P Nöff nöff….

Nee nu måste jag sova… Iallafall försöka. Sover sååå jävla dåligt. Vaknar varje natt och rör mej i sängen som en trumvirvel. Men spöket eller vad de var är iallafall borta. Skönt de. Kanske bara var min hjärna ändå ? ;)

Imorn börjar jag jobba redan kl. 7.30. Ska stryka hur mycket som helst. Natti natti . . .

Så här ser krukorna ut, fast olika motiv såklart. Ni får la ett litet smakprov ;) Btw. så är de bara typ 20 st kvar nu att hitta. Fan borde börja med stadsorientering efter de här ;)

 

Kommentera