SJUKHUSVISTELSE = SJUKDOM = DÅLIG UPDATE!!

Därför jag helt enkelt inte orkat updatera nåt.

Måndagen så var allt helt okej till att börja med. Va hemma med både Tom och Franz fram till lunch. Var ute och gick. Slapp städa oxo, skulle göra de på Tisdagen och Onsdagen ( idag då ). Gick ner till mitt rum och kände hur huvudvärken började komma. Och inte lite. Skulle egentligen träffat Emma och gått på dejt, men fick ställa in allt. Runt 21 tiden hade jag så ont i huvudet så jag visste inte var jag skulle ta vägen =( Vaknade mest hela natten av att jag nästan skrek och grät i sömnen pga. värken. Har aldrig vart med om värre huvudvärk i mitt liv =(

Tisdagen vaknade jag med samma jävla huvudvärk. Sa de till Uli så hon skjutsade in mej till sjukhuset – akuten. Var allt lite rädd där, lixom va helt ensam och övergiven på ett sjukhuset i ett annat land. Men de gick bra, dom var så snälla så =) Lite skillnad mot svensk läkarvård om man säger så. Dom kollade min puls m.m. Men eftersom jag hade så jävla ont i huvudet så gav dom mej dropp med medicin – 75 MG Voltaren och 1 G Minolfin. Mådde lite bättre efter det. 5 timmar senare så skicka om hem mej med diagnosen  Bihåleinflammation. Därför jag haft så ont i huvudet och hostat så mycket. Men nu vet jag iallafall att de inte var nåt farligt =) Kul och se vad de där jävla besöket kostar bara :S Hela min ekonomi sket sej nog där ganska rejält. Men vad göra lixom ? Nu har jag jue iallafall även hunnit med att besöka Schweiz sjukhus ;) Resten av dan låg jag bara och sov, fram tills imorse kl. 8.30.

Onsdagen dvs. idag har jag städat hela fm. Håller fortfarande på :S Måste städa extremt fint. För Ulis mormor och morfar kommer på besök. Men egentligen är de jue lite falskt, för de är jue JAG som städar och hon är jue inte sådär ordentlig i vanliga fall. Jaja! Uli kommer iallafall hem vid kl. 13 med Tom. Då ska jag åka med han till Egg och hämta min medicin. Visste inte att man kunde hämta ut de gratis, för försäkringsbolaget man har här betalar det. Så hade tänkt och vänta tills imorn då lönen kommer. Sen framåt em. så kommer Franz hem. Ingen aning om hur länge jag jobbar eller nåt. Men går ändå sa ganska bra, så länge jag kan ta en paus då och då…

Har börjar rensa ur och packa ner mitt rum nu. Tar sån jävla lång tid eftersom jag måste packa en väska som INTE får va över 20 KG, som jag ska ta med hem på planet och de är kläder och saker till 6 veckor :S Sen saker som ska med till Rudi och Street Parade men som ska kastas sen. Sakerna som mamma och dom ska ta med hem. Och de får jue helst inte heller ta för stor plats då dom vart på semester hela familjen. Och en påse med saker till Emma om hon vill ha. Jobbigt jobbigt! Men bättre att börja i tid iallafall… 


Kommentera