TYSKLANDS RESAN OCH UTGÅNG – LÖRDAG + SÖNDAG

När vi lämnade Schweiz så var de relativt fint väder. Men 20 minuter senare när vi hade passerat gränsen in till Tyskland så öppnade himmlen sej. Jag svär, jag har ALDRIG sett så mycket regn som då. Väntade 20 minuter på att de skulle ge sej, men icke sa Nicke. Så vi sprang genom regnet och shoppade ändå. Shoppade massor med småsaker, sånt som inte finns i Sverige och massa saker till Street Parade. Billigt som fan, handlade för 90 EURO = 150 CHF = 1050 SEK. Och vi shoppade verkligen en massa saker :D Billigt är bra :D Shoppade i typ 3 timmar. Käkade på Subway och tog sen tåget hem till Zürich igen. 

Gick tibax till killarna på hotellet i nån halvtimme och sa hej. Träffade på rumänerna som vanligt oxo :D Hehe, dom är överallt. Tog sen tåget igen hem till mej och sov tills kl. 00.30. Tog tåget tibax till Zürich kl. 01.30. Haha mycket tåg åkande här minsann. Tur man har tågkort så de inte kostar nåt!

Åkte direkt till Q Club och mötte upp Sunny och dom andra. Fick gå in VIP då me såklart ;) Och fick en massa drinkar :D Gratis är bäst helt enkelt ;) Va där nåra timmar, gick sen till Langstrasse till Prinsessbaren och festade lite med Johnny ( ägaren ). Tom. Joppe fick en egen öl :D Så de ska va ;) Runt 9 tiden så ringde Erol och tyckte vi skulle komma till hotellet. Så vi drog dit. Festade och chillade där nåra timmar.

Runt kl. 14 så åkte Emma och jag hem till mej och sov nåra vält behövliga timmar. Sen åkte hon hem. Så var sista helgen med Emma på 3 veckor över =( Men fan va kul den va <3

Kul att höra oxo att så många säger jag gått ner i vikt (den här helgen oxo) och att jag alltid ler och är glad och så trevlig :D Mooahh, jag är inte alltså den bitchen som visa vill påstå ;) Behandlar bara folk efter hur dom behandlar mej. Thats it !

 

Kommentera