VI LYCKADES MED EN LUGN FREDAG IALLAFALL ;)

Jobbade typ bara 3 timmar på dan. Fick sen ledigt. Najs =) Gick ner till mej och nappade nån timme. Fixade mej iordning och tog tåget in till Zürich och sen vidare till Dietkon. Möte upp Emma och tog bussen till Ikea. Käkade asgod mat – köttbullar och Gordon Blue med pommes + svensk bulle till efterrätt. Efter de började vi leta på Ikea efter världens bästa 30 årspresent till Dani ( han som ska ha festen i Tyskland ) Och tillslut så hittade vi det . . . Fi fan va jag och Emma är küng asså :D
Blidde helt enkelt ett toalett lock med svenska kiss och bajs meningar ;) med engelsk översättning och sen en massa annat gott och blandat = en super svensk goodiebag :D

Efter Ikea trippen så gick vi och kollade lite på Euro Pride jippot. Spelades bra musik och gogodansare. Men började regna så då gick vi till Mexicano och drack en varsin öl istället. Fan, första gången jag är på Mexicano på säkert 1.5 år. Men bossen kände igen mej såklart och kom och pussade mej hej =) Sånt är alltid kul ! Norberto var oxo där såklart ;P

Mötte sen upp Alex, så drog vi alla 3 hem till mej. Emma och jag pysslade ihop Danis födelsedagspresent medans Alex fixa med laptopen. Somnade sen nån gång runt kl. 3. Så den här gången lyckades vi minsann ha en lugn Fredag allt ;)

 

Kommentera