V.I.P PÅ Q CLUB :D

Åkte in med Tom till Zürich på Fredag em. och lämnade över han till Uli. Gick sen runt i en massa affärer på stan och kollade rean. Men hitta inget intressant alls. Mötte sen upp Emma. Käkade och fixade allt vi skulle fixa tills Tysklands resan.

Planen var sen att åka hem till mej och sova, eftersom vi skulle dra till Tyskland direkt på morgon. Men så blidde de icke. Vi åkte hem till mej, men så ringde Sunny och tyckte vi skulle komma in till Zürich och clubba lite. Så åkte in med första natt tåget. Mötte upp han i Niederdorf. Gick på nån club som hette SuperZero, var nåt party som Sunnys kompis höll i. Tog sen bilen och åkte vidare till Q Club. Där Sunnys kompis Erol fixade in oss VIP :D Normalt så måste man handla för 100 CHF = 700 SEK per person för att komma in och boka bord. Men om man känner rätt folk här så funkar allt ;)

”Räddade” även vår nya bästa vän – Joppe. From. nu ska Joppe följa med oss överallt :D Han är 21 år och vi tror han är alkoliserad, för han dricker alkohol mest hela tiden. Jag tror även han är bög, men de tror inte Emma, Emma tror han bara är helt enkelt primitiv. Alla vill hänga med han, för han är grymmast helt enkelt :D

På Q satt vi och glodde på en massa skumma folk. Billiga folk som snodde alkohol från VIP borden, slattar asså. Fi fan så äckligt! Så såg vi Terminator igen… Haha! Och påtända folk som var dansade hej vilt. Så stötte DJ:n och hans vänner på oss oxo. Haha dom va roliga allt… Den ena visa tom. kuken för oss. LOOOOL!

Tog en taxi till nåt hotell i Niederdorf där killarna skulle sova. Hängde med upp ett tag och drack lite Coca Cola. Missade såklart vårt första tåg till Tyskland. Skulle åka kl. 9 men kom inte iväg förens runt kl. 11. Haha, Emma och jag och våra planer ;) Vi kan fan inte hålla våra planeringar….
 

Joppe

Kommentera