ÄLSKADE MAMMA, CONNY OCH JENNIFER <3

Träffade jue dom idag då som sagt… Första gången på 7 månader. De var kul <3 Gick upp redan kl. 8.30, och då somnade jag och Alex inte förens kl. 3 inatt ungefär. Så snacka om jag är trött nu. Mötte upp dom i Rapperswil. Dom tyckte oxo de syndes jag gått ner i vikt =) Åkte sen hem till mej och hämtade all min packning. Som tur var fick ALLT rum i bilen =)

Åkte sen till Zürich. Kollade lite i affärerna på HB. Jennifer köpte typ världens snyggaste klänning/tunika. Ja, tänk om man kunde haft hennes kropp ;) Efter lite shopping – duktiga jag shoppade inget idag heller. Bara en piercing ring till Emma. Gick vi till Niederdorf och käkade chinamat. Inte så förtjust i sånt, men de gick ner iallafall =)

Satte oss sen i bilen mot Schaffhausen för att kolla på Europas största vattenfall. Men visade sej att dom hade spärrat av typ hela och den bästa utsikten för att dom höll på och renovera. Dåligt då de är mitt i sommaren jue. Kolla lite och sen sa jag hej då till dom, dom skulle åka vidare mot Tyskland för att sen åka hem till Sverige. Satte mej på tåget hem till mej… 2 timmar senare – hemma ! Egentligen vill jag att Alex ska komma, men han fick inte de för Uli för att jag är ensam hemma =( Imorn är jag iallafall ledig. Ska bara städa. Najs !

Tack mamma, Conny & Jennifer för en underbar dag <3 Fick 100 CHF bara sådär oxo =) Tack tack ! Dom röda strecken på bilden nedan, är alla tågresor jag åkt idag…Har nästan åkt i hela kanton Zürich. Har sammanlagt åkte tåg i 155 minuter = 2 timmar och 35 minuter. Och hade jag inte mitt super braiga tågkort så hade jag behövt betala 36.80 CHF = 257 SEK för alla tågresor! Men kul tidsfördriv och så fick jag jue umgås med min kära familj mera <3


Kommentera