AVSKEDS MIDDAG MED MINA VÄRDFAMILJ OCH ALEX

Blev det igår minsann. Var Uli som bad mej bjuda in Alex. Snällt av dom =)

Städade huset först, för sista gången. Strök lite och så käka vi lite lunch – jag, Uli och Markus. Runt 14 tiden så skjutsade Markus in mej till stan. Mötte upp Alex och pratade lite om de vi bråka om. Men eftersom vi tycker om varandra så mycket så blev allt bra igen =)

Var och hämtade min externa hårddisk. Fick en ny, suprise suprise! Va fan dom kunde la gett mej en direkt tycker jag. Men den krånglar lite oxo. Vet i fan om de är nåt fel på min laptop ? Men ska jue iallafall kolla de så fort jag är i Sverige igen.

Så ringde Monika. Hon jag umgicks mycket med förr. Så träffa henne en snabbis. Första gången på ett år typ. Kul och tjata lite med henne =) Och skönt att höra att allt var bara med henne.

Åkte sen hem till mej och börja fixa maten. Nachos och tortillas :D Mumma, men smakar ändå bäst hemma i Sverige. Och Alex som hatar lök, käka faktiskt oxo ;) Käkade och drack Prosecco. Så trevlig avskedmiddag så. Så fick jag avskedspresent av dom. Ett kort på Tom, Franz och kusin Emma och sen smink från Lancome. En Lancome Onyx Splendor. Jätte söt liten sak och fina färger oxo. Tack tack…  

Ganska komiskt faktiskt. Min mobil har varit vääääldigt tyst nu på länge. Men inte nu minsann. Har ringt minst 20 gånger och säkert 10 sms. Men de roliga iallafall är att ALLA utom Emma som ringt och smsat pratar engelska. Lixom normalt pratar man jue tyska här…. Så är det !
 

Kommentera