IGÅR – IDAG – IMORN !

Igår så skulle jag jue gå ut och gå med Tom och Franz. Men Franz ville inte hänga med, så gick bara me Tom. Helt sjukt väder. Spöregnade medans jag var ute sen gick jag hem igen i typ 10 minuter. Sen var de sol och asvarmt så gick ut igen då med Tom =) Så najs att va ute med han på mitt ”ställe”. Sitta och sola och röka i min ensamhet… Najs najs!

Skulle egentligen in till Zürich och möta Alex, men han kom direkt till mej istället. Hade LAN med våra laptopar och myste en massa ;)

Idag städade klart huset och rensade ur hela Franz rum. Blev asmycket bättre. Tyckte Uli med. Så imorn ska jag rensa ur Toms rum. Faktiskt inget Uli bad mej om, nåt som jag bara gjorde. Men fan har så mycket energi över nu när jag inte är ute och ränner hela helgerna ;) Sen är de jue sånt pissväder så stanna ute kan man jue inte göra för mycket!

Gick med Tom och Franz till vårat Gemainde i Egg och ”skrev ut” mej härifrån Schweiz. Nu känns de verkligen att de är nära hemfärd :S På både bra och dåligt! Kärringen på Gemainde skrev iallafall fel datum när jag lämnar Schweiz. Hon skrev den 17 Juli men jag åker jue den 17 Augusti. Nu hur man kan få Augusti till Juli oavsett språk ? Men vem bryr sej ? Kan jue ändå stanna här 3 månader som turist.

Åkte sen in till Zürich och mötte Alex. Fick världens finaste present av han <3 En nyckelringshållare med typiskt Schweiziska saker – Schweiz landsblomma Edelweiss. En kossa. Schweiz flagga och en ko bjällra. Så står de Switzerland på den oxo. Så fin. Fick en föresten av han från Italien med, en söt delefin med en bebis delefin i – Draku ;) Käkade lite och sen tog vi tåget hem – han till sej och jag till mej. Kan jue inte sova ihop varje dag för visa människor inte tycker de =(

Imorn börjar jag jobba redan kl. 07.10 så snart blir de läggdags för min del… Natti Natti !

Btw. fan va jag blitt beroende av Chunky Salsa Dip. Ohh de är jue sååå jävla gott men dyrt. Tur de är nyttigt iallafall =) Salsa ingår tydligen tom. i visa dieter. Skulle vara nåt föt mej, kan fan leva på de ;) Enbart de och inget annat…

Kommentera