TORSDAG I MITT HUVUD; MEN PÅ RIKTIGT – ONSDAG!

Jepp, har fått för mej hela dan att de är Torsdag, men de är jue imorn. Och då fyller Alex 29 år. Så ska fira han och sen är de ev. sista gången vi sover ihop =( Uli sa att de var väldigt trevligt igår och att Alex är väldigt trevlig och sympatiskt =) De var jue kul att höra :D

Idag jobbade från kl. 8.30 – 18.20. Tom var lite sjuk idag, men de gick bara bra ändå. Han vila mest hela dan. Markus kom hem runt kl. 15. Då skulle han lägga in heltäckningsmatta i mitt rum. Dom tänkte göra de innan, men jag har alltid sagt att dom inte behöver göra de. Kanske lite dumt av mej såhär i efterhand. För de ser mer ut som ett rum och inte kallt för fötterna som innan. Inte lika mycket källare asså. Iallafall då Markus kom hem så skulle jag åka in till Zürich och köpa present och tårta till Alex för imorn. Så fråga jag om jag skulle ta me Tom, och så sa han att jag jätte gärna kunde göra de, så han kunde lägga in mattan i fred utan att kolla Tom hela tiden. Så vi åkte in till Zürich. Har sparat en massa pengar nu ;) Åkt utan biljett hela veckan. Kostar fan 18 CHF varje dag man åker in. De är ca 120 SEK, svin dyrt! Och kändes onödigt att köpa ett dyrt periodkort ut hit nu när jag ändå bara skulle bo här en vecka till, sen mitt gamla gick ut. Men har iallafall ett periodkort för Zon 10. De är Zürich zon. Dumt att tjuvåka inne i stan iallafall. Så mycket adrenalin vill jag inte ha ;P 

Fixade de jag skulle fixa. Köpte en schweizk armekniv Victorinox, till Alex. En vagabont kan jue behöva en sån ;P Hoppas han inte läser min blogg nu då ^^ Men hittade ingen jordgubbstårta som han tycker om, så de blev en hallontårta och en patriot tårta med Schweiz flagga på. Hoppas han blir glad iallafall!

Sen åkte vi hem… Packade ihop alla mina saker. Så nu är de bara tvätta kläder imorn, väga väskan, tvätta sängkläderna på Fredag och dammsuga en gång till som behövs. Najs! 

Ikväll är jag barnvakt för sista gången i mitt Au Pair liv. Känns fan synd att flytta härifrån nu, när vi fått så bra kontakt – jag, Uli och Markus. Och nu när dom börja tycka bra om Alex. Men kanske bara blev så, för att alla tre vet att jag ska flytta nu ? Men känns bra att haft 3 bra sista veckor här. Men nästkommande 2.5 veckor, dom kommer inte bli bra, för dom kommer bli super… :)

Näst sista natten i min säng oxo… I mitt rum som inte är mitt rum snart ! Känns skumt som fan. Men inget varar för evigt…

 


Haha en sån kniv blev de INTE… Men den var cool. Över 100 funktioner och 23 cm lång.


En sån här blev det :)

 

Kommentera