ATT JOBBA SOM BARTENDER

Dom flesta verkar tro att det är jätte glammigt och värsta status jobbet! Men det är det verkligen inte kan jag lova… Fulla och dryga människor varje dag! Varma kvällar och konstiga arbetstider! Stress! Disk, disk och disk igen! Le och åter le fast man egentligen är skitsur! Alkohol överallt…

Men fan va kul de är ändå ;) Man är med i festen och istället för att förlora pengar så tjänar man pengar ;) Så slipper man jue bakfyllan dan efter ^^ Stå och prata och mingla med folk på arbetstid! Makten man har som bartender ^^ och alla drickspengar som man drar in…

Mitt drömjobb är iallafall helt klart bartender! Synd bara att det inte är det bästa jobbet att ha när man ska leva familjeliv med småbarn och så…

Men varför blir inte drinkarna så bra skiktade som i drinkböckerna ?? ;) Övning ger färdighet….

3 svar till “ATT JOBBA SOM BARTENDER“

 1. Hej! :)
  Vad händer hos dej? :)

  Kram.

 2. Grattis du vann ett par beautysticks i min blogg:D
  mejla mig din adress så skickar jag dom till dig

  /Shoppaholly

 3. SV: Okej! :) Jag håller på o läser några av dina inlägg :) Är allt bra med dej? :)

  Kram.

Kommentera