EN ROLIGARE BIBEL

Jag konfirmera mej när jag var 15 år dvs. år 2009. Jag valde att göra det för jag tänkte om jag inte gör det så kommer jag ångra mej! Dessutom är jag väldigt intresserad av kristen tro eller alla religioner i allmänhet! Alltså inte för presenterna som en hel del gör, dom var bara ett stort plus ;) Iallafall samma dag jag konformera mej så fick jag en bibel i present av prästen. Denna bibel har jag alltså haft i 7 år, men knappt aldrig öppnat! Även om jag är jätte sugen att läsa bibeln någon gång innan jag dör. Detta enbart för att den är sååå tråkig att läsa i. Hade jag istället fått denna fina bibel nedan ?, då hade jag läst
den med glädje :) Kanske tom. klickar hem en här, för 279 SEK någon gång :)
Fast den jag fick av prästen, den kommer alltid vara speciell för mej :)
 

Kommentera