ALINAS PROVSVAR

Kom igår och alla såg bra ut – så hon har inga födoämneallergier. Skönt, men blir så fundersam varför hon blir förstoppad hela tiden, har ont och svullnar upp så hon ser gravid ut ? :( Men vi ska få en ny tid till hennes barnläkare i Oktober för uppföljning, så får se vad man kommer fram till då… Hon får fortfarande en påse Laxido varje morgon + 45 droppar Minifom så som tur är har hon sluppit förstoppning på över 1 vecka nu.

I Måndags jobbade jag dag 8 av 9. Hela kroppen var helt slut så snacka om att jag blev glad när jag fick åka bil hela fm. :D Ibland är det lilla som gör en glad ;) När jag slutat jobba så hämta jag Alina på förskolan. Hon hade varit ledsen och hängig igen. Kändes nästan febrig men när jag kolla så hade hon ingen! På kvällen var vi hemma hos päronen och grattade Jennifer som fyllde år.

Igår när jag vaknade gjorde jag mej ordning inför jobbet, väckte Alina och skulle göra henne ordning. Hon grät massor och verka hängig i allmänhet så fick VABBA – igen! Sjukt vad små barn ska bli sjuka och hängiga :S På kvällen så kräktes hon lite, så vet inte om det är hennes Gastrix Reflux som spökar igen ?

Idag och imorgon är jag ledig från jobbet – ÄNTLIGEN! Så Alina är oxo ledig från förskolan, mysigare att ha henne hemma med mej – speciellt när hon bara bor hos mej varannan vecka <3 Så jag försöker få lite gjort här hemma när jag är väl är ledig, det går lite segt men lite får jag gjort iallafall :)

Jag har mailat papper till a-kassan, mailat Alinas förskolechef ang. OB-förskolan, mailat Ellos, mailat HattenFörlag och sök 2 st nya jobb. Målat lite i min Mindfulness målarbok och läst lite i två nya böcker jag ska recensera här på bloggen. Gått upp med lite saker på vinden, kastat återvinningssopor, gjort några förvaringsburkar, ändrat om lite i Alinas hylla och nu håller jag på att städa i lägenheten – dammar på öppna ytor, vattnar växterna, byter sängkläder, tog fram vintertäckena – är så kallt i lägenheten, undra när dom tänkt sätta igång värmen egentligen ? Länge sedan jag damma så är på tiden ;)

Tänkte även försöka göra ett par förlängningsarmar till min nya regnponcho. Går jue inte att få tag i någon poncho med tillräckligt långa ärmar :( Regnkläder är så sjukt dyrt och jag har ett par som passar när jag gått ned mer i vikt. Btw. har gått ned 10.7 kg sen jag börja med LCHF igen :D Sen ska jag byta en ljusslinga. Tredje ljusslingan som går sönder från Ikea, dom lyser bara i mitten eller på ena sidan. Skitprodukt och dessutom knappt använda! Borde även förbereda flera blogginlägg men får se om orken, lusten och tiden finns till det! Är jue en dag imorgon oxo :)

 En banan Pelargon jag fick av Ellies föräldrar. Tog in den igår så den inte dör nu 
när det är så kallt på kvällarna/nätterna. Tur jag plantera den i en passande
”kruka” 
till köket, då köksfönstret var ända ställe jag hade någon plats över ;)
 Gulligaste skorna jag hittade på loppis för 25 SEK till Alina

Kommentera