1 ÅR SOM ENSAMSTÅENDE MAMMA IDAG

Så var det helg igen och 1 December. Bara 31 dagar kvar på det här året. Hoppas på ett bättre år 2018, så som jag hoppas varje år ;)

I Tisdags var jag ledig från jobbet så jag och Ellie åkte till Eskilstuna för att gå på loppisrunda och kolla in ReTuna Återbruksgalleria. Gallerian var en stor besvikelse :S Allting var så dyrt, nästan dyrare än nytt och det förstör jue hela saken med återbruk och second hand. Riktigt synd för det är en riktigt cool och smart idé.

Loppisar besökte vi bara en, men vi hittade vad vi behövde där så det räckte :) Ellie köpe adventsljusstakar och jag köpte en lampfot till min växtlampa som ska vara i mitt ”växthus”. Sen hittade vi ett jättefint Den Lilla Sjöjungfrun akvarium för bara 120 SEK, det var nytt och kvar i originalförpackningen! Ett riktigt fynd och som hittat till Alinas Disney prinsessrum :) Tre st Platy fiskar fick flytta hem till oss – hanen heter Bob och honorna heter Lilo och Lola. Bara hoppas Alina tycker dom är roliga oxo ;)

I Onsdags var jag oxo ledig från jobbet. Jag och Ellie åkte till Rusta för hon behövde köpa lite småsaker. Snacka om kaos, var folk överallt nästan – mitt på dagen. Skönt att alla julklappar redan är klara så jag slipper det riktiga julkaoset ;) Blev även en sväng till Willys för månadsinköp av mat och sånt. På kvällen pysslade vi – jag fortsatte att vika massor av servettblommor till mitt lampprojekt. Snart är det äntligen klart, måste bara vika några blommor till och köpa mer lim till limpistolen! Blir mycket snyggare än jag förväntat mej faktiskt :)

Igår jobbade jag tills kl. 12, sen var det bara att cykla till sjukhuset. Jag hade fått en akuttid till ögonläkaren. Tack Cilla att du följde med mej som sällskap! Trycket var bra, synen var det inget fel på och allting annat såg bra ut ??!!? Ändå ser jag dåligt och maskinen hos optikern hade jue visat på något synfel… Blir inte klok på något, speciellt inte när optikern säger en sak och läkaren en sak :S Jaja, får väl uppsöka optikern igen om jag börjar se ännu sämre.

Nu ska jag snart jobba, jobbar extra för det var kort med personal. Bara kl. 16-20 men sen jobbar jag hela helgen och på Söndag har jag delad tur, suck – tycker verkligen inte om delade turer!

Alinas fina akvarium :)

1 år som helt ensamstående med Alina idag <3 För 1 år sen trodde jag att allting skulle bli bra igen, även om det inte skulle bli som det vartänkt från början! Idag vet jag att det alltid kommer vara ett helvete, att jag alltid kommer få ligga steget före, att löften bryts hela tiden, att allting annat är viktigare än det som borde vara viktigast, att människor inte är dom som man tror att dom är och att ensam är stark. Men allting sker pga. en anledning och att allting kommer bli bättre. Även om smärtan alltid kommer finnas kvar så blir den mer hanterbar för varje dag, tyvärr komma visa sår aldrig läkas men i slutänden är det jag som kommer bli vinnaren!  Vårt hem är verkligen vårt hem nu – ser ut så som jag vill att det ska göra och inte alls som det gjorde när han bodde hos oss. Jag har ett jobb och en bra inkomst – även om det inte är heltid och fast. Jag går ned långsamt i vikt igen och mår bra mer eller mindre… Vissa dagar är jobbigare än andra, men det är ändå det som kallas livet! Jag har inget körkort än eller bil – men jag har två friska ben som kan ta mej fram på cykeln. Jag har fina
människor runtomkring mej som finns för både mej och Alina <3 
Den jobbigaste
smärtan av allt är dock att bara få se 50% av Alinas uppväxt.
Det gör så
ont i mitt hjärta, jag vill dela varje dag med henne i mitt liv <3

Kommentera