ALINAS KÖK

Ett halvår senare är Alinas kök äntligen klart :) Blev så mycket bättre än originalet. Köket heter Duktig och kommer från Ikea. Det ända som fattas nu är ett skåp att göra kylskåp av, men jag har inte hittat något som passar så tills dess får rullvagnen duga.

Köket har jag målat med Annie Sloan Chalk Paint färgen Graphite och sen har jag vaxat allting med Annie Sloan Clear Soft Wax. I micron har jag målat med vit lackfärg från Ö&B. Jag har målat med svart lackfärg från Ö&B i ugnen och satt ditt svart dekorplast så ugnen ska se mer äkta ut! Kaklet är självhäftade dekorplast jag köpt på eBay – likadan som jag har på kaklet i köket. Skar ut en tillräckligt stor masonitskiva och spikade dit. Spisknapparna är ditlimmade dörrknoppar från eBay. Texten på micron och vid spisknopparna är till en riktig spis och är oxo från eBay. Sen har jag satt
dit batterilampor ovanför diskbänken, 
i ugnen och micron.


 

Kommentera