FIX I LÄGENHETEN

Är ungefär vad jag pysslat med och sålt ännu fler saker! Ut med det gamla och in med det nya typ ;) Planen var att spara pengar till ett nytt vitrinskåp men jag hittade inget som jag gillar lika mycket som mitt gamla! I Söndags fick jag en snilleblixt och tog bort spröjsen på dörrarna så blev hela vitrinskåpet mer öppet och mer modernt :) Måste dock byta glas någon gång i framtiden då det som är nu är så repigt. Ska även måla om det för en tredje gång ;) Ska köpa riktigt bra färg, bra penslar och göra rätt så färgen blir mer jämn och det ser mer köpt ut! Kommer ta tid men jag tycker om skåpet för mycket för att göra mej av med det :)

Så har jag letat som en galning efter ett nytt soffbord, men så svårt att hitta ett! Alla snygga jag hittade är 80 Ø och det blir alldeles för stort då min soffa är så liten mellan divanerna. Men tillslut så hittade jag ett som får duga och inte kostade för mycket – det här blev det! Tröttnar jag på det svarta så kan jag alltid klä in glasskivan med marmordekor. Mitt gamla fick jag sålt för 100 SEK :) Tycker om det massor, men är för opraktiskt när det är sexkantigt!

Så har jag jobbat såklart! Dagarna går förvånansvärt snabbt trots att jag jobbar heltid. Arbetsdagarna underlättas dock massor med jobbets nya elcyklar, är inte alls sådär trött i kroppen som jag var innan och tidspressen är helt annorlunda! Går jue trots allt att cykla i 25 km/h nu ;)

Natten till Tisdagen kunde jag inte somna, sov bara 3 timmar :S Och hela dagen på jobbet var kaos – blev 1 timme sena i schemat på fm. och så hände det massa annat strul! Jag fick iallafall delegering på att spola kateter och byta stomipåse. Kul att lära sej massa nytt :) Dock finns det massa mer delegeringar som jag måste lära mej – svår såromläggning, kolla blodtryck, ge insulin + fragmin och dela dosett.

Onsdagens jobbdag gick mycket bättre, tur inte alla dagar består av kaos ;) På kvällen började jag och Ellie kolla på Richard Hoberts filmer om dödssynderna. Vi började med att se Glädjekällan och ska sen se dom resterande 6 st.

Idag var jag ledig. Börja dagen med att vattna alla mina växter. Just nu är dom 89 st så är nära mitt 100-mål ;) Sen åkte jag och Ellie till Rusta. Jag köpte bla. 2 st nya mattor till vardagsrummet. Hade jue min gamla gråa men den var inte bra att ha som soffmatta, då det är en trasmatta. Köpte 2 st ganska stora och la ihop dom som en stor. Inte lika snyggt som en helstor matta men så mycket billigare! Sen handla vi mat på Willys. Upptäckte när jag kom hem att jag har alldeles för mycket mat – fick inte ens plats med allt i frysen. Snacka om i-landsproblem men känns bra att fyllt upp frysen för engångsskull :) Innan vi åkte hem så hämtade vi ett paket på Ica Nära från Ikea. Jag hade beställt 2 st lådhurtsar och 2 st lådor till akvariebänken. Älskar att man kan beställa hem saker från Ikea :D

Ganska mycket inköp av saker till lägenheten senaste tiden men nu har jag allt jag vill ha och det är så fint hemma :) Trivs verkligen jätte bra… Här ska vi bo många år till! Det ända som ska bytas ut framöver är mina två gamla sängbord och sen bygga en blomsterhylla till sovrumsfönstret + 2 st hyllplan i Alinas garderober.

Imorgon är det jobb igen men börjar inte fören kl. 14 så ska pilla lite med bloggsaker ikväll tänkte jag. Har bla. ett roligt nytt samarbete på gång med saker till Alina :) Hela helgen består av jobb f.ö. Tänkte försöka hinna övningsköra lite oxo, längtar nästan efter att köra bil igen :D

 


Jag är så nöjd över hur hyllan jag vann blev i köket. Den är stor men
ändå är det så luftigt. Känns lyxigt oxo – nästan som på ett café :) 

Kommentera