SKÄMS

Över hur dåligt jag är på att blogga just nu… Jag som hade sett framemot en nystart med ny blogg och allt, men händer så mycket i livet just nu – så har ingen lust och ingen ro att sätta mig ned och blogga!

Det händer så mycket saker på jobbet, varken orkar eller vill gå in på allt här på bloggen. Kanske gör det när det har slutat storma så mycket? Dock skrev jag lite i senaste blogginlägget om vad som hänt! Men är grova repressalier från allting som hände med #hemtjänstupproret2018 i somras. Väldigt mycket personpåhopp, kränkning och andra angrepp, så tar väldigt mycket energi av mig. Ska ha möte med min enhetschef och en representant från personalkontoret på Onsdag nästa vecka! Jag mår så dåligt så jag tom. svimmade i helgen pga. magont. Svimmade stående och ramla in i toalettdörren. Troligsvis en panikångestattack… igen! 

Super länge sedan jag bloggade sist, men har inte hänt så mycket! Har varit hemma mest hela tiden. Jag har blivit hemskickad från jobbet 2 dagar av min chef och har sedan varit hemma och Alina har varit sjuk så VABBAT en hel del också. Men vill ändå bara ligga mest hemma på soffan och gör inget. Börjar må lite som jag gjorde när jag började med mina antidepressiva tabletter i höstas. Känner mig mest tom, ledsen, besviken och förstår inte hur saker och ting får gå till som det gör just nu i samhället :(

Det enda som jag egentligen gjort förutom att må sjukt dåligt över den här situationen är när jag och Ellie hade en spontan utgång på mitt gamla jobb San Marino som numera heter Kungens Hörna. Hade en riktigt rolig utgång, men det brukar det bli när det blir spontant :) 

Så har jag varit på ännu en utbildning som kommunen hade för oss förtroendevalda. Den var mycket intressant! Tyvärr missade jag den sista delen i Fredags för Alina kräktes 3 gånger på natten :( Nästa utbildning jag ska på är på Tisdag för oss i vård- och omsorgsnämnden. Kunskap är makt så det så ;)

Tröttna på kryddstället på vårt köksbord så gjorde ett arrangemang av saker
jag hade hemma. Helt okej speciellt för att tagit-vad-jag-har-hemma saker :)
På alla hjärtans dag var jag och Alina på KD:s årsmöte. När vi
kom hem så hade bästa Ellie varit och lämna en present åt oss <3
Alina fick ett påslakan set av min pappa och Cilla. Eftersom hon inte sover i sin
säng så använde vi det i hennes tält. Och sedan dess har hon fått för sig att hon ska sova där ;)
Hon somnar där ganska ofta men ropar på mig på natten och vill komma till mig <3 

Kommentera