KD KOMMUN & REGIONDAGAR

Är vad jag varit på i helgen. Klockan 6.30 på Fredagen åkte vi från Katrineholm till Örebro. Checkade in på Conventum med över 1200 st andra Kristdemokrater för ett välfyllt dygn med en massa politik :) 

Dagen bestod av mingel, umgänge med en massa KD:are från bästa gruppen i Katrineholm och fler andra från Sörmland. Vi bjöds på invigning av landshövding Marie Larsson och kommunalråd Marlene Jörhag. Även toppkandidaten för EU-valet David Lega och partiledaren Ebba Bush Thor pratade men även Alf Svensson och Lars Aduktusson.

Efter mera tal och lunch så var det föreläsningar om tre områden av trygghet av psykiatrikern David Eberhard, kriminologen Amir Rostami och läkaren Göran Stiernstedt. Sen var det dax för ännu ett seminarie. Vi fick välja på massa olika och jag valde Föräldraskap & föräldraroll.

Sen gick vi och checkade in på vårt hotell Clarion Hotel Örebro. Duschade och bytte om till aftonklänning inför kvällens bankett. Först en fördrink på Scandic Hotell innan vi gick tillbaka till Conventum. Vi bjöds på underhållning av The Soulmates och Idolvinnaren Martin Almgren och god trerättersmiddag. Vi från Katrineholm och Sörmland hade helt klart bästa bordet också :) Precis framför scenen bredvid honnörsborden. 

Framåt natten så gick vi ett gäng vidare till härliga baren Pitcher’s. Vi drack lite till och spelade biljard. Stupade i den sköna hotellsängen runt kl. 1.30 efter en lång, intressant och rolig morgon/dag/kväll/natt :) 

Lördagen var det bara att gå upp tidigt för att få i sej hotellfrukost. Packade ihop våra saker och gick tillbaka till Conventum för helgens sista happenings. 

Började med ännu ett seminarie, jag valde då att gå på Hälso- & sjukvård. Ett mycket intressant seminarie! Vi fick höra på mer tal om bla. Kristdemokraternas ideologi och fick information om kommande EU-valet. 

Var hemma i Katrineholm igen runt kl. 16. Tack alla härliga KD-vänner för denna underbara helg! Det här gör vi om nästa år :)

Kommentera