NYTT TILLFÄLLIGT JOBB

Sist jag skrev så skulle jag jobba dagen efter, vilket jag också gjorde! Och även så på Fredagen. Blev dock inkallad på ett nytt möte med min enhetschef och HR-chefen. Tydligen tyckte vissa inblandade att det var en jobbig situation att gjort anmälan om kränkande särbehandling och samtidigt jobbade – och inte var det jag som tyckte det iallafall! Så jag blev förflyttad till köket på serviceboendet Pantern. Blev dock jätte bra :) Chefen på Pantern är jätte snäll, dom jag jobbar med i köket är underbara, jag jobbar kl. 7.30-13.30 Måndag till Fredag – vilket innebär att jag är ledig på helger :) Underbart! Jag jobbar så korta dagar eftersom jag bara jobbar 75%.  Dock vet jag inte hur länge jag blir kvar, eftersom ingen vet hur utredningen kommer att gå… Så jag får ta en dag i taget helt enkelt! 

Förra Fredagen fyllde jag 35 år. Börjar känna mej gammal allt, men man är väl inte äldre än vad man gör sej ;) På kvällen kom mamma och Conny förbi och gratta mej. På Lördagen kom Petra, Aleeah och min pappa och gratta mej. På kvällen så var Robin barnvakt till Alina, så då passade jag, Petra och Sabina på att ha tjejkväll. Riktigt trevligt <3 Blev en liten sväng på krogen också. 

I Måndags började jag på nya jobbet då, men hann bara jobba Måndag och Tisdag för på Onsdagen ringde förskolan hem mej då Alina var hängig. Så vabbade henne både Onsdag och Torsdag. Jag somnade kl. 20.00 på Torsdagen och när jag vaknade på Fredagen kände jag mej jätte hängig, så fick sjukskriva mej. Sov hela dagen och hade världens huvudvärk och kände mej febrig. Somna jätte tidigt på kvällen och sov hela natten tills morgonen. 

Igår mådde jag lite bättre iallafall! Pappa kom förbi på en fika och på eftermiddagen så städade jag och Alina balkongen. Har nya planer för den i år :) Egentligen är det Exet:s helg med Alina men vi gjorde så vi har två helger i rad, för jag ska åka till Örebro på Fredag med KD. KD har kommundagar med massa intressanta föreläsningar och på kvällen är det bankett, så ska vi sova över på hotell. Ska bli så kul :)

Idag ska jag först plocka lite här hemma och sätta igång en tvättmaskin. Alltid är det något i hemmet som ska fixas! Sen ska vi gå och kasta sopor som blev igår när vi städade balkongen. Så ska vi sätta oss på cykeln till Oddergatan och byta dubbdäcken på cykeln till vanliga däck – för nu får det tusan vara vår ;)

Jag sålde min hylla, för planen är att köpa en ny Billyhylla från Ikea
och ett nytt vitrinskåp. Har totalt tröttnat på Shabby Chic ;)
Men realisten i mej insåg att det är något jag inte har råd med just
nu. Så fick fixa lite provisoriskt med sakerna jag hade hemma. Blev helt okej!
När jag gjorde ordning den provisoriska hyllan så fanns det ingen plats för alla mina böcker.
Så dom får vara bakom soffan i växthyllan så länge. Blev tom. snyggt :) Älskar böcker i inredning!
Vårens citat på bokstavstavlan!

Kommentera