PRIVATLÅN

”Detta är en annons/reklam för Lendify och innehåller annonslänkar”


Det här med att låna pengar är en riktig djungel. Speciellt när man inte har några lån som jag. Men den dagen jag ÄNTLIGEN blir klar med mitt körkort, då lär jag behöva ta ett lån för att ha råd med en bil! Ett ställe som låter väldigt intressant är företaget Lendify. Kanske blir där jag tar mitt framtida lån? 

Lendify erbjuder privatlån utan säkerhet och kontantinsats med låg ränta. Lendify erbjuder lån från 20 000 SEK till 500 000 SEK. Att ansöka om att låna pengar tar ca 2 minuter och du får svar direkt om du får din ansökan godkänd! Pengarna sätts dessutom direkt in på ditt bankkonto, Lendify jobbar inte med några bankdagar! Lånen hos Lendify är sk. annuitetslån. Det betyder att lånen återbetalas med ett fast belopp månadsvis för ränta och amortering tillsammans. 

Men Lendify är inte bara ett företag som erbjuder privatlån utan dom erbjuder även kunder att investera. Du som privatperson kan nämligen sätta in pengar som du sedan lånar ut till andra personer som är i behov av pengar. Sätter du in 10 000 SEK så sprids ditt kapital på minst 40 stycken lån för att sprida risken. Som tack att du lånar ut dina pengar så får du pengar tillbaka på räntan. Du blir som en egen bank helt enkelt!

Lendify vill utmana bankerna och modernisera lånebranschen! Kunder som bytt till Lendify från andra banker sparar i snitt 1950 SEK/mån.

Extra plus för att Lendify erbjuder Lendify Rewards lojalitetsprogram. Är du en lojal och skötsam kund så får du poäng som du sedan kan byta in till sänkt ränta på ditt lån. Så med tiden du betalar av ditt lån så sänks räntan!

Kommentera