TURBELENT TID – MEN EFTER REGN KOMMER SOLSKEN…

Kan man nog beskriva den senaste tiden för mej? Allt med jobbet, massa sjukdomar och krossade hjärtan… Men nu får det vara slut på alla motgångar, det är ändå jag själv som skapar min lycka :) Känns som jag nått botten rejält, men då är det bara att försöka klättra upp mot toppen igen och som jag skrev i rubriken – efter regn kommer solsken :)

Anmälan jag gjorde mot min enhetschef om kränkande särbehandling missköttes rejält! Jag blev lovad en utredning av kommunens företagshälsa. Men nej, det gjordes en intern bara. Jag fick inte ens någon chans att bli tilltalad och inga av mina vittnen pratades det mes. Självklart ansåg arbetsgivaren att det var en ”konflikt”. Jag fick läsa ännu mera saker som chefen skrivit om mej – massa kränkande och förnedrande saker som verkligen inte stämmer, hon hade tom. skrivit ”journalanteckningar” om mej. Men fick dock reda på i helgen att hon ska plötsligt sluta i Katrineholms Kommun som chef?!!? Mycket lustigt sammanträffande… 

Ju och med allt som hänt då så är jag numera anställd på bemanningspoolen tills dom hittar något annat jobb till mej. Jag har önskat ett jobb inom daglig verksamhet – för nu har jag ingen OB-förskolan till Alina efter allt som hänt senaste halvåret… Svårt att få tag i men kan alltid hoppas :) Tillsvidare ska jag iallafall skolas in på två hemtjänstområden. Det är samma chef som jag haft under tiden på mitt tillfälliga jobb och henne tycker jag så mycket om :) Så ska jag inskolas hos några som personlig assistent. Eftersom jag lägger mitt eget schema så hoppas jag slippa jobba helger framöver också, för nu är jag jue van med det! Chefen på bemannningen verkar också toppen bra, så ja – all den här historien och kaosen hände också pga. en anledning även om den tagit förbaskat mycket onödig energi från mej och fått mej att må dåligt! Men det känns som det blir något bra av allt tillslut!

Sjukdomar då…. Vi har varit mer sjuka än friska det här året! Och senaste veckorna sedan i påskas har varit hemska! Har bara jobbat 6 dagar på 1 månad typ. Har inte Alina varit sjuk så har jag. Hostat, feber, dåliga i magen, huvudvärk osv. Varit hemma sedan i Onsdags, så vi båda börjar klättra på väggarna snart kan jag lova! Men imorgon ska jag jobba iallafall, så håll tummarna för oss att jag får jobba hela veckan ut :)

Och så krossade hjärtan då! Jag har precis upplevt dom mest 3 känslofulla månaderna på länge… Glädje, sorg, svek, kärlek, skratt och många tårar. Hjärtan som har krossats många gånger om, men vissa saker är inte menade att vara helt enkelt oavsett hur mycket man tycker om varandra… Och allt sker för en anledning som sagt…

Ja annars har det inte hänt så mycket alls! Alina har ÄNTLIGEN fått sin loftsäng, så hon tjatat om den :) Jag och Alina var med Exet och åt middag hos min styvfarmor, trevligt och roligt att vi kunde göra något ihop för Alinas skull! Så har jag spontan festat lite med Sabina, inte roligast att gå ut i Katrineholm men roligt att umgås med Sabina :) Så har Alina börjat prata ännu mer än innan – så roligt att få höra hennes tankar <3

Hepp, så nu blickar vi framåt åt en solig sommar utan massa regn ;) Jag har fick 2 veckor semester av min nya chef så är ledig i hela 5 veckor i sommar. Ska bli mys tillsammans med Alina <3 Vi har inget inbokat för har världens sämsta ekonomi pga. all frånvaro från jobbet men förhoppningsvis så kommer bästa Emma med barnen och hälsar på oss <3 Så fyller jue Alina 3 år om 2.5 vecka så det ser vi fram emot :)

Älskar dej till månen och tillbaka <3 Alltid du och jag mot världen <3
Stolt tjej i sin nya loftsäng :)
Tyvärr var behövde vi avliva finaste Gumman :( Vila i fred <3
Believe in yourself and you will be unstoppable

Kommentera