SÅ VAR HÖSTEN HÄR…

Och sommaren var över, känns så tråkigt! Ännu tråkigare när jag känner mig nere så fort hösten kommer… Sommaren var helt klart för kort! Men tur den var underbart rolig så jag kan leva länge på minnena <3 

Tog paus från bloggen under nästan hela sommaren, hade varken lust eller tid – har fångat dagarna istället :) Men ni vet väl att jag lägger upp foton ofta på min Instagram – johannahellberg84 om ni är intresserade av vad jag hittar på ;) Men nu till hösten så ska jag försöka bli bra på att blogga igen, är så mysigt att sitta med Macen i knät och blogga. Bara någon att mysa med som fattas ;) 

Hänt en hel saker nu i September faktiskt! Alina har börjat bo varannan vecka igen hos mig och Exet. Jag hoppas det funkar bättre den här gången än sist. För både jag och Alina behöver den här pausen från varandra och jag behöver få vara bara Johanna. Så den här veckan är det pappa-vecka, men börjar sakna henne oerhört mycket redan. Blir så tyst, lugnt och tomt utan henne <3

Jag var även på möte med min chef i Måndags. Jag har ÄNTLIGEN fått en tjänst igen efter allt som hände i våras. Jag får nämligen anställning på bemaningspoolen. Jag får bestämma en hel del över min egna arbetstid men det bästa är inte det utan att jag får behålla min bra chef :) Jag har även bestämt att gå upp i arbetstid igen nu när Alina inte bor hos mig på heltid. Ska börja jobba 90% och det blir 33.3 timmar i veckan på vårt avtal. Det lite tråkiga är bara att jag måste jobba 3 helgdagar i veckan, jag som har varit van att vara ledig nu i nästan 1 år! Men kan lägga arbets-tillgängligheten så jag fortfarande kan hitta på roliga saker ibland ;)

Alina har blivit så stor under sommaren. Hon återberättar saker, pratar massor, slutat med blöja på dagtid och ska få flytta upp till storbarnsavdelningen på förskolan. Vad vore mitt liv utan henne? <3

Alina och jag

Kommentera